Even voorstellen:

[Bent u ook zo nieuwsgierig naar de groepsfoto die deze zomer gemaakt wordt van al onze medewerkers en hier een mooie plek gaat krijgen :-)?]

Snijbedrijf Nauta is een familiebedrijf dat sinds maart 2001 brutaal de markt van metaal en snijtechniek opstormde. Brutaal? Ja, want zonder bravoure is het niet mogelijk om zo'n nieuw avontuur aan te gaan; een bedrijf starten is een grote spannende uitdaging! En metaal? Ja, want dat is het terrein waar we ooit begonnen zijn. Bewapend met een Koike 'Plasma High Definition'- machine en de vondst van een eerste locatie van productie op de Voltastraat 1, zijn we man- en vrouwmoedig metaal gaan snijden. Uiteraard niet zonder een goed plan, de nodige opgedane ervaring bij andere bedrijven, en het enthousiasme om iets bijzonders te kunnen bijdragen aan de snijmarkt. En zo ontstonden de eerste prefab-boten voor een Australische opdrachtgever. Maar de familie wilde meer! Na een tijdje wrong het om vaak nee te moeten zeggen als het materiaal ter snijding iets anders betrof dan metaal. Papier, steen, plastic, hout; de geheimen van de ultieme materiaalbewerking voor een perfecte snede bij deze materialen moesten ook veroverd worden! En zo gebeurde op 2003. Een nieuw pand met meer oppervlak werd betrokken, waar ruimte was voor meer machines, én meer personeel om een zo groot mogelijk segment van de markt ter dienst te kunnen zijn. En in dit pand aan de Edisonstraat 6 huizen we ook vandaag nog. Maar stilzitten doen we nog steeds niet! Vol vreugde kunnen we melden dat we er opnieuw een extra machine bij hebben gekocht, zodat we onze klanten nog meer ter dienst te kunnen zijn. Naast snijden, polijsten en parelen, kunnen we vanaf december ook het vlakwerk tot onze expertise rekenen!

Maar wie zijn die familieleden nu die Snijbedrijf Nauta van inzet en ambitie voorzien?

Directeur van het bedrijf is zoon Remco Nauta, wat hem hiermee verantwoordelijk maakt voor de dagelijkse aansturing van het bedrijf. Na 15 jaar als onderdirecteur de planning en de procesgang op de werkvloer te hebben gerund, heeft hij dit jaar het leidersstokje overgenomen van moeder Tineke Vrolijk, en is daarmee nu ook nemer van alle de zakelijke beslissingen. De boekhouding, financiën en administratie zijn echter nog steeds de taken waar Tineke zich over ontfermt. Tevens vormt zij het hart van het contactuele centrum op kantoor.

Verder herbergt het pand aan de Edisonstraat 6 een enthousiast team van orderaannemers, tekenaars, zetters, vlakkers, spuiters, en chauffeurs, die graag samen met u, elke dag opnieuw, een extra stukje geschiedenis toevoegen aan wat Snijbedrijf Nauta nu reeds voor u als klant betekent. Komt u binnenkort langs om daar een kop koffie op te drinken? Bespreken we onderwijl hoe we uw opdracht zo snel en goed mogelijk kunnen snijden.